Informatii Utile...cateva informatii despre Plase Insecte.

PLASE DE INSECTE

Plase de InsecteÎn cazul în care sunteţi în căutarea unei soluţii rapide, simple şi permanente de combatere a insectelor şi de protejare a locuinţei, consultați cele mai noi plase de insecte disponibile. Aceste plase sunt realizate din două elemente, fibră de sticlă şi fibră de carbon. Prin îmbinarea celor două elemente, acestea au o rezistenţă deosebită la temperaturi joase şi ridicate.

Principalul avantaj asigurat de plasele de insecte este acela că lumina nu pătrunde în cameră, nu există schimb de aer între interior şi exterior şi insectele sunt ţinute la distanţă. Pe baza arhitecturii şi cerinţelor, plasele de insecte pot fi montate uşor cu balamale, prin rulare sau fixare. Cu ajutorul plaselor de insecte, vă puteţi bucura de spaţiul exterior şi de curte, alături de prieteni şi familie.

Rama plasei de insecte este prevăzută cu o cutie şi şireturi, care se adaptează perfect la îmbinările din aluminiu. Partea de sus a cutiei este prevăzută pentru strângerea şi ridicarea plasei, după caz. Cea mai mare nevoie apare iarna. Există un arc ce declanşează şnurul prin simpla acţiune de tragere.

Plasele simple de ţânţari sunt reprezentare clasică a plaselor utilizate pentru protejarea caselor şi uşilor, putând fi montate uşor pe orice tip de tâmplărie.

Plasa plisată are lăţimea de 3,2m şi înălțimea de 2,4m, adaptată pentru uşi şi ferestre. Acestea beneficiază de sisteme japoneze de ultimă generație împotriva insectelor.

DESRIERI PRODUSE

Plasa antiinsecte tip Rulou

Acest tip de plasa are o caseta si ghidaje de aluminiu care incadreaza perfect tamplaria. Caseta superioara permite ridicarea si strangerea acesteia ori de cate ori este nevoie, mai ales pe timpul iernii.

Plasa antiinsecte simpla

Reprezinta varianta clasica de plasa impotriva insectelor folosita atat pentru usi, cat si pentru ferestre. Prinderea se poate face pe balamale sau coltari (plase fixe) si se poate monta pe orice tip de tamplarie.

Plasa tip Plisse

Singura plasa de insecte care poate fi folosita pentru usi si ferestre cu dimensiuni mari - latimi de pana la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m. Ultima inovatie japoneza in domeniu, plasa tip plisse reprezinta cel mai nou sistem de protectie impotriva insectelor.

MAI MULT CONFORT!

Dormi Linistit

fara insecte

Plasele anti insecte constituie una dintre cele mai comune masuri de protectie impotriva tantarilor si a altor insecte nedorite ce isi fac aparitia o data cu incalzirea vremii.

FARA INSECTE

plase tantari

Tantarii nu sunt doar iritanti prin prezenta lor, provocandu-ne nopti albe si mancarimi greu de suportat, ci si potential periculosi.

 

tipuri plase insecte – cea mai variata gama – comanda acum – afla mai multe detalii.