Plasele de insecte tip rulou, elegante și robuste, țin cu eficiență insectele în afara casei

Plasele de insecte tip rulou, elegante și robuste, țin cu eficiență insectele în afara casei

Plase insecte rulou

Plase insecte rulou – Ferestrele mari și frumoase pot aduce strălucirea soarelui și adierile răcoroase ale vântului la interiorul casei. Dar ele pot lăsa cu ușurință insectele și dăunătoarele la interior. De aceea aveți nevoie să vă protejați casa prin instalarea de plase pentru insecte. Aceste plase vin într-o varietate de stiluri și modele din care le puteți alege pe cele care se potrivesc interioarelor și exterioarelor casei dvs. Dacă sunteți în căutarea comodității în utilizare și a trăiniciei, plasele de insecte tip rulou sunt cea mai bună opțiune.

plasele de insecte tip rulou - plase insecte

De ce să folosiți plase insecte rulou?

Plase insecte rulou sunt formate dintr-o casetă care susține plasa. Caseta este prevăzută cu un arc, care la rândul lui ține plasa tensionată când este întinsă și o retrage când nu mai este nevoie de ea. Caseta plasei se poate deschide pentru efectuarea lucrărilor de întreținere. Se poate monta și pe ferestre mici, și pe ferestre mari. Structura plasei este foarte eficientă în împiedicarea țânțarilor și a altor tipuri de insecte să vă intre în casă. Plasa este astfel proiectată încât nu permite pătrunderea la interior a excesului de căldură, lumină sau aer. Este o caracteristică foarte importantă deoarece ajută la păstrarea interioarelor răcoroase și confortabile.

Roletele cu plasă se instalează ușor și sunt facile în utilizare. Odată instalate, ele vor dura mult timp pentru că sunt executate din materiale trainice. Structura lor vă permite să le deschideţi cu ușurință atunci când aveți nevoie de ele și să le strângeți după aceea. Oferă cea mai bună protecție împotriva insectelor în perioada de iarnă.

Plase insecte rulou

Mulți proprietari de case aleg plasele de insecte tip rulou deoarece sunt practice și elegante în același timp. Cadrul și rolele sunt confecționate din aluminiu. Plasa poate fi rulată în sus și în jos cu o simplă atingere. Sunt foarte potrivite pentru ferestrele care se deschid de la exterior. Se curăță și se întrețin ușor. Operația de împins-tras este lină și eficientă. Panoul de plasă este confecționat din fibră de sticlă, și de aceea nu este coroziv. Se poate întinde cu ușurință deasupra suprafeței și oferă o vizibilitate excelentă. Plasele de insecte tip rulou sunt executate din materiale robuste care protejează cu eficiență împotriva insectelor, eliminând nevoia de a folosi spray-uri insectifuge.

Vezi mai multe Plasele de Insecte Plisate într-o casă

Scris de plase

Website:

0 comentarii

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *