Plase tip PlisePlase de insecte tip PLISE

PLASE DE INSECTE TIP PLISE

Plasele de insecte plisate sunt folosite în principal pentru uşi şi ferestre, încadrându-se în dimensiunile 3,2m lăţime şi 2,4m înălţime. Reprezintă soluţia optimă pentru infrastructuri mari şi clădiri cu spaţii deschise, uşi şi ferestre mari. În cele din urmă, toate clădirile de afaceri şi reşedinţele mari preferă să folosească plasele de insecte plisate. Aceasta este cea mai recentă şi creativă tehnică bazată pe tehnologia japoneză de combatere a insectelor. De fapt, este un sistem nou conceput şi dezvoltat pentru a proteja interiorul de invazia insectelor precum muştele şi ţânţarii. Acestea sunt prevăzute, în principal, pentru un aspect modern, atractiv şi fascinant, care nu numai că este elegant, ci şi uşor de utilizat şi montat în cadrul arhitectonic.

Având în vedere că materialele sunt foarte rezistente şi calitative, plasele de insecte plisate asigură fiabilitate pe termen lung, cu întreţinere redusă sau nulă.

Cel mai recent mecanism de apărare de luptă împotriva insectelor dăunătoare este foarte solicitat atât de persoane fizice, cât şi juridice. Există numeroase alternative în galeria disponibilă. Prin urmare, pentru a vă bucura atât de interior, cât şi de exterior, consultaţi oferta de plase şi relaxaţi-vă alături de familie şi de cei dragi într-un mediu fără insecte.

Detalii

PRET

Detalii contact

Culori

orice culoare RAL

Servicii

masuratori & montaj

Categoria

plase insecte
Comandati acum!

PRODUSE PLASE DE INSECTE

Plase tip Plise

Plase Insecte

Plase rulou

Plase Insecte

Plasele de insecte sunt cel mai bun mijloc pentru a-ţi proteja locuinta împotriva insectelor zburătoare.

shadow