Plase plisse ferestre si usiPlase pentru insecte tip Plisse

Plase plisse ferestre

Plasele de tip plisat sunt acele plase de insecte care pot fi utilizate pentru uși și ferestre de pana la 3,2 lățime și 2,45 m înălțime. Este cea mai recentă invenție japoneză, care oferă protecție împotriva insectelor. Au design-uri moderne fascinante. Sunt foarte simple și ușor de manevrat, deoarece funcționează pe baza unui sistem cu arcuri. Plasa de tip plisat este durabilă și fiabilă, oferind o soluție practică originală pentru uși și ferestre de mari dimensiuni. Aceste caracteristici le lărgesc abordarea și le fac utilizabile atât acasă, cât și pentru birouri.

Caracteristicile:

1. Inovatoare: sunt pionieri deoarece culisează fără probleme.

2. Fiabile: oferă un grad ridicat de fiabilitate.

3. Design: cel mai modern și mai recent design, cu eficacitate extremă.

4. Calitate: material de cea mai bună calitate utilizat pentru realizarea plasei plisate

5. Cadru din aluminiu: pot fi vopsite în câmp electrostatic.

6. Sistem puternic de întărire: plasa poate rezista și la viteze puternice ale vântului.

7. Poate fi închisă sau oprită în anumite puncte.

8. Pot proteja și ușile și ferestrele de 3,2 m lățime și 2,45 m înălțime

9. Disponibile la culoarea ramei.

Fiind o creație nouă la nivel mondial care oferă protecție împotriva insectelor și muștelor, Plase plisse au devenit alegerea preferată a clienților. Nu doar că sunt în tendințe, la modă și elegante, dar beneficiul de apărare a casei și biroului este maxim.

Mai mult, contribuie la decorul clădirii, menținând și păstrându-și în același timp funcția principală de protejare a casei. Designul și creația sunt foarte apreciate de utilizatori, încât plasele plisate înlocuiesc toate celelalte forme de plasă. Cea mai mare realizare cu plasele de tip plisat este că pot acoperi ferestre și uși largi și inalte .

Folosiți-le pe ușile dvs. mari și luxuriante din sticlă și dați un plus de grație decorului care le împodobește. Sunt cele mai abordabile plase la ora actuală. Fără a vă face griji pentru mărimea și dimensiunile ușilor și ferestrelor, le folosiți la maxim.

Protecția este atât de bine asigurată, încât un spațiu larg deschis poate fi redecorat și restructurat cu suprafețe vitrate glisante și acoperite cu Plase plisse pentru a obține fie o zonă de servit masa, un spațiu de lectură ori o zonă de joacă. Aceste tipuri de modificări vor oferi divertisment alături de un mediu înfrumusețat. Aceste noi zone ale casei și biroului vor da cu siguranță un plus de bucurie și un element distractiv atât acasă, cât și la serviciu.


Avantaje si caracteristici tehnice:

Intr-un clasament oferit publicitatii de principalii producatori de plase de insecte, gama plise se situeaza in topul acestui tip de produse, eficienta lor si aspectul modern fiind principalele puncte forte.

 

 COMANDATI ACUM…

 

Plase tip plisse

Plasele de țânțari pliabile sau plase tip plisse impotriva insectelor – Cea mai ingenioasă soluție de protecție împotriva insectelor

Despre plasele de țânțari s-a crezut mult timp că toate sunt identice și că toate au același scop.

Cu toate acestea, deseori se întâmplă ca din cauza acestei idei preconcepute să vă treziți că designul interior este stricat tocmai de niște plase de țânțari urâte, lipsite de personalitate, și care, mai mult, sunt și imposibil de demontat și apoi refolosit.

Plasele de țânțari pliabile sau plasele de insecte plisse cum mai sunt ele denumite reprezinta  soluția optimă pentru cei dintre dumneavoastră care pun mare preț până și pe cea mai mică notă a designului interior.

Chiar dacă în principiu servesc același scop – protecția față de țânțari și alte insecte zburătoare care vă tulbură liniștea și somnul bine-meritate, plasele pliabile se remarcă printr-un aspect uimitor: pe același principiu ca și jaluzelele verticale, se pot plia și dispărea cu desăvârșire în cantul ferestrei atunci când nu este nevoie.

Dacă ați montat anul trecut plase de țânțari, iar apoi le-ați demontat, nefiind nevoie de ele pe durata iernii, și vă gândiți că plasele achiziționate anul trecut sunt inutilizabile anul acesta, mai mult, dacă sunt murdare și sfâșiate, a sosit momentul să luați decizia unei investiții eficiente: plase de țânțari pliabile.

Avantaje plase tip plisse

Avantajul net pe care acestea le oferă constă și în faptul că spre deosebire de cele bazate pe cadru, care pot fi montate și demontate, plasele de insecte plisse nu necesită un spațiu de depozitare pe durata sezonului rece.

Dacă nu dețineți mult spațiu de depozitare în locuință, și totuși nu doriți să faceți rabat la confortul dumneavoastră, vă recomandăm plasele de țânțari pliabile, care nu se degradează în exploatare și care au o durată de viață medie și lungă.

Mai mult, curățarea plaselor de țânțari pliabile este o joacă de copii. Atunci când sunt desfășurate, le puteți curăța cu ușurință cu un duster (pămătuf de praf) sau cu o lavetă umedă. Chiar și aspiratorul de praf se poate dovedi util în cele câteva minute necesare întreținerii plaselor de țânțari pliabile!

 

COMANDATI ACUM…