De ce plasele plisse sunt cele mai bune pentru a pastra insectele afara ?

De ce plasele plisse sunt cele mai bune pentru a pastra insectele afara ?

Plase Plisse

Plase plisse – Orice proprietar de casă visează la menţinerea casei curate şi la o igienă perfectă în fiecare cameră. Pentru a păstra interioarele primitoare şi confortabile, se şterge praful sau podelele. Însă, în ciuda tuturor acestor eforturi, ţânţarii supărători, muştele sau alte insecte reuşesc să pătrundă la interior ori de câte ori se deschid ferestrele pentru aerisire sau ori de câte ori se deschide uşa. Nu mai este necesar de menţionat faptul că aceşti dăunători nu sunt numai supărători, dar transmit şi boli mortale. Fără îndoială este o dilemă pentru majoritatea proprietarilor de case dacă să aerisească prin deschiderea uşilor şi ferestrelor, prin urmare fiind nevoie să le lase deschise ceva vreme pentru ventilare.

plase plisse ferestre

Care sunt tipurile de plase pentru insecte ?

Există diferite tipuri de plase de insecte pentru uşi şi ferestre   . Plase de insecte tip rama cu balamale , plase de insecte tip rulou si plase de insecte tip plisse  ! Toate aceste plase au ca acelasi scop blocarea insectelor atunci când uşile şi ferestrele sunt deschise pentru ventilare şi aerisire.

*Plase de insecte plisse

Produsele din categoria plase plisse pentru insecte  sunt răspunsul la problemele cauzate de insecte. Acestea sunt realizate din fibră de sticlă, fir de metal sau alte ţesături sintetice. Plasele de insecte plisate sunt ataşate la ferestre şi blochează pătrunderea la interior a resturilor, frunzelor, insectelor şi păsărilor. Se blochează pătrunderea dăunătorilor şi insectelor, în tip ce ocupanţii casei se bucură de adierea plăcută a vântului la interior.

plase plisse usi

Plase de insecte pentru uşă

Pentru a acoperi uşa de la exterior sau o uşă de sticlă glisantă, se folosesc plase de insecte speciale  pentru uşi. Aceste plase plisse usi nu numai că ajută la blocarea insectelor şi muştelor, ci şi protejează copiii şi animalele companie care nu pot ieşi nesupravegheaţi. Aceste plase  sunt proiectate într-o varietate de forme şi dimensiuni, gama fiind adaptabilă pentru curţi interioare, uşi franţuzeşti sau uşi tradiţionale.

plase plisse

Scris de plase

Website:

0 comentarii

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *