Plase anti-insecte ideale pentru acoperirea spațiilor deschise

Plase anti-insecte ideale pentru acoperirea spațiilor deschise

Plase anti-insecte

Plase anti-insecte – sunteți în căutarea unei soluții pentru acoperirea zonelor expuse ale casei ca să le protejați împotriva insectelor și țânțarilor? Răspunsul la această problemă ar putea fi elegantele plase rulou.

Plase anti-insecte

 

Produsele din categoria plase anti-insecte sunt realizate din aluminiu, au o greutate mică și sunt ușor de ridicat. Nu doar că vor împiedica intrarea insectelor la interior, dar vor amplifica și atractivitatea casei. Datorita materialului din care sunt fabricate, plasele anti-insecte sunt rezistente atat la conditiile meteo nefavorabile cat si in timp. Ele reprezintas un partener de incredere atunci cand vine vorba de protectia impotriva daunatorilor care pot intra atat pe fereastra deschisa in timpul verii cat si pe usile intre-deschise.

Beneficiile roletelor cu plasă

plase rulou

  • Furnizează protecție pe întreaga durată a anului împotriva condițiilor meteo și insectelor. Pe timp de iarnă protejează împotriva temperaturilor scăzute și primăvara le puteți rula pentru a permite trecerea adierilor de vânt.
  • Prezintă variații ale designului și se potrivesc pe forme diferite de ferestre.
  • plase anti-insecte sunt realizate din fibră de sticlă, care le conferă robustețe și rezistență la temperaturi ridicate, prezentând astfel siguranță la variațiile de temperatură.
  • O varietate largă de rolete, durabile și de calitate superioară.

Scris de plase

Website:

0 comentarii

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *