De ce roletele cu plasă sunt descrise drept un accesoriu vital pentru casă?

De ce roletele cu plasă sunt descrise drept un accesoriu vital pentru casă?

Astăzi folosim aproape orice tehnologie nouă și avansată pentru rezolvarea nevoilor majore și amplificarea frumuseții locuințelor, birourilor și a oricăror structuri similare, unde nevoia de protecție este de înaltă prioritate. Jaluzelele și obloanele sunt întrebuințate în stadiu inițial, pentru acoperirea casei. Dar roletele cu plasă reprezintă un element mai avansat și foarte important de instalat în case. Ele sunt cea mai bună măsură pentru a evita daunele cauzate de insecte și țânțari.

roletele cu plasă

Unde ar trebui folosite roletele cu plasă?

Instalarea plaselor de insecte este puternic recomandată în regiunile predispuse la atacurile insectelor, muștelor și țânțarilor. Cu toate acestea, orice casă ar trebui să fie bine acoperită și bine protejată împotriva acestor organisme nocive. Astfel, este recomandată instalarea plaselor de insecte tip rulou în toate casele pentru evitarea bolilor precum malaria, febra dengue, febra tifoidă și febra galbenă.  Ele constituie cea mai bună măsură de protecție în stoparea bolilor asociate cu muștele și insectele.

Cum funcționează plasele de insecte tip rulou?

Plase țesute, de cea mai bună calitate, sunt rulate pe o roletă și montate pe balamalele pentru plase care acoperă ușile și ferestrele. Mecanismul de manevrare a rolei de plasă constă în rularea acesteia în sus și în jos cu ajutorul roletei. În intervalul de atac maxim al insectelor, roletele cu plasă trebuie rulate în jos, iar în timpul zilei, pe vreme însorită, pot fi rulate în sus. Astfel, funcționarea lor este asociată orelor în care atacă insectele.

Unde pot fi instalate?

1. În spații deschise:

Grădini, balcoane, terase și curți interioare.

2. În casă:

Folosite pentru acoperirea deschiderilor interioare, cum sunt ușile și ferestrele. Sunt întrebuințate și pentru încasetarea paturilor, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

plase rulou - plase insecte

Care sunt avantajele roletelor cu plasă?

1. Constituie măsură preventivă în reducerea atacurilor insectelor pentru a vă bucura de o viață lipsită de boli.
2. Acționează ca protecție împotriva răspândirii bolilor purtate de obicei de vectori precum insectele și țânțarii.
3. Zonele bine acoperite cu plase vă permit să aveți parte de momente frumoase alături de familie și prieteni, deplin recreative și liniștite, fără a fi deranjați de insectele supărătoare.
4. Adaugă și un plus de frumusețe zonei acoperite, fiind disponibile în numeroase combinații de culori, design-uri și modele.
5. Pot fi întrebuințate și în zone deschise, și în zone închise, datorită ușurinței instalării și manevrării.
6. Materia primă folosită la țeserea plaselor și plasele în sine sunt de calitate superioară, asigurând astfel durabilitatea roletei cu plasă.
7. Prezintă o eficiență a costurilor.
8. Comparativ cu spray-urile și substanțele chimice nocive folosite împotriva insectelor și țânțarilor, roletele cu plasă sunt preferate datorită faptului că nu sunt asociate cu efecte secundare.
9. Există forme compacte de rolete cu plasă, folosite în călătorii, drumeții și alpinism.
10. Sunt un element obligatoriu în fiecare casă.

Scris de plase

Website:

0 comentarii

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *